Meedoen met Sjofar kan op verschillende manieren.

Meezingen
We zijn altijd op zoek naar enthousiaste zangers en zangeressen voor elke stemsoort. Iedereen is hartelijk welkom om een of meerdere keren vrijblijvend een repetitie bij te wonen. We repeteren elke dinsdagavond van 20.00- 22.00 in De Hoeksteen, Klaartje Donzepad 59, Amersfoort Schothorst. Je kunt natuurlijk ook eerst informatie aanvragen via het contactformulier.

Vriend worden
Vind je het belangrijk dat het Goede Nieuws wordt gedeeld? Draagt u ons een warm hart toe?  Dan kun je Sjofar steunen door “vriend van Sjofar” te worden voor 25 euro per jaar (mag meer zijn). Hiervoor krijg je ook een vrijkaartje voor ons jaarlijkse concert. Opgeven kan via de knop hiernaast.
Een koor met een professionele dirigent, vaste begeleiding en regelmatige optredens (waarvan een jaarlijks concert) brengt flinke kosten met zich mee, die voor het grootste deel door het koor zelf worden opgebracht. Maar zonder steun kunnen we niet.

Sponsor worden
Heb je een zaak of bedrijf? Dan kun je ons jaarlijks of eenmalig sponsoren. Je bedrijf wordt geadverteerd op onze website gedurende een jaar. Als je het formulier invult via de Sponsorknop hiernaast nemen we zo snel mogelijk contact op.