Meedoen

Meezingen

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste zangers en zangeressen voor elke stemsoort. Iedereen is hartelijk welkom om een of meerdere keren vrijblijvend een repetitie bij te wonen. We repeteren elke dinsdagavond van 20.00- 22.00 in De Hoeksteen, Klaartje Donzepad 59, Amersfoort Schothorst. Je kunt natuurlijk ook eerst informatie aanvragen via het contactformulier.

Vriend worden

Vindt u het belangrijk dat het Goede Nieuws wordt gedeeld? Draagt u ons een warm hart toe?  Dan kunt u Sjofar steunen door “vriend van Sjofar” te worden voor 25 euro per jaar (mag meer zijn). Hiervoor krijgt u ook twee vrijkaartjes voor ons jaarlijkse concert. Opgeven kan via de knop hiernaast.

Een koor met een professionele dirigent, vaste begeleiding en regelmatige optredens (waarvan een jaarlijks concert) brengt flinke kosten met zich mee, die voor het grootste deel door het koor zelf worden opgebracht. Maar zonder steun kunnen we niet.

Sponsor worden

Heeft u een zaak of bedrijf? Dan kunt u ons jaarlijks of eenmalig sponsoren. Uw bedrijf wordt geadverteerd tijdens het concert en op onze website gedurende een jaar. Als u het formulier invult via de Sponsorknop hiernaast nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Meezingen Vriend worden Sponsor worden Sjofar
Klaartje Donzepad 59
Amersfoort Schothorst
info@sjofar.org